Sunday, January 29, 2012

Untuk Pencinta Kucing Sahaja #1 : New Baby In The House.












16 hb hari tu dapat 'cucu' lagi. Anak Doddy jugak tp bukan dengan Bella, dengan Baby.
Yang peliknya kenapa anak dia keluar kaler putih? Takde kena mengena langsung ngan Doddy.
Sekor je marble macam mak dia, Baby. Tu pun lom nampak sangat marble nya.
Harap-harap dah besar nanti keluar la marble nye tu.

Btw, anak Bella yang 5 ekor hari tu semua dah dapat family baru. 
Yang tinggal sekarang Bella, Doddy, Baby, Merong, Chibby dengan 3 ekor baby baru ni.
Sedih je rasa masa bg diorg kat family baru tu tapi nak bela ramai-ramai kang tak terjaga pulak.
Tapi diorg pun bukan seronok lagi ngan family baru. 
Memang dimanja sangat. Owner diorg hantar gambar kat kitaorg,
siap tido atas toto khas lagi. Hihi.
Baguslah.

Yang 3 ekor ni aku tak sure nak let go ke tak. 
Ade sesiapa yang nak?
Hehehe

7 comments:

  1. gebunya yg putih tu cam arnab jek. huhu.

    ReplyDelete
  2. siyes comel2 cucu2 ko nih..hihihi...ishh geram jek tgk!

    ReplyDelete
  3. Awang Hafiz - haah yg putih tu mmg gebu dan gemok.

    Dolly Adam - Biasanya i jual 350 - 400 sekor.

    farain - kecik2 camni mmg comel..bila dah besar rasa nak tampo je sekor2.. hehehe

    ReplyDelete
  4. berkat kesabaran membela doddy n bella....dah mendapat keturunan yg cumel2~ ^_^

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..