Wednesday, February 22, 2012

Manis.



Balik-balik keje semalam, tengok ada kek atas meja. Laki aku ni buat suprise la pulak. Sweet letewww kononnya. Hikhikhik. Padahal aku cam dah dapat agak pun. Yer la, takkan la dia tak nak beli kek untuk birthday bini dia kan. Tapi kali ni takdelah beria sangat nak celebrate birthday. Lagipun dah semakin tua ni, dah takde hati sangat nak celebrate beria-ia. So kitaorang celebrate berdua je. Laki aku nyanyi lagu happy birthday, aku pun potong kek. Lepas tu makan kek sambil tgk tv. Hehehe. 





Malam tu pulak beria-ia laki aku ajak keluar. Bila aku tanya nak pi mana dia ckp rahsia. Puas aku tanya takmo bagitau. Saje je tau! Rupanya pergi makan kat Garden. Jauh pi sampai ke midvalley sana. Padahal Garden ade je kat Alamanda ni. Dia kata saja nak bawak aku jalan-jalan. Lama tak keluar dating. Alolololo sweetnyeeee! Hihihi. Tapi malangnya kitaorang takde amek pun gambo dating kat Garden tu. Sebabnya bateri kamera tak charge. Huehehehe.

So itu je la cerita sempena birthday aku semalam.

9 comments:

  1. kakak..happy birthday...may Allah bless u always....stay cute dan funky mcm slalu na...

    <3,
    susuegoodday

    ReplyDelete
  2. dapnyer kek~! nyum2...wow sweet nyer gi dating2? ^_^

    ReplyDelete
  3. sedap kek..nak sikit...

    ReplyDelete
  4. amek ah kat umah..tp x sdp sgt..biasa je..

    ReplyDelete
  5. Hepi besday su..semoga dipanjangkn dan murah rezeki:)alalalala so sweet btul laki ko.:)

    ReplyDelete
  6. Sgt sweet....sy xtau la...tunang sy xberapa nk sweet,xromantik pun...nk dating pun susah...sedey jea..

    ReplyDelete
  7. Sgt sweet....sy xtau la...tunang sy xberapa nk sweet,xromantik pun...nk dating pun susah...sedey jea..

    ReplyDelete
  8. so sweet!
    newey..happy birthday cujen!
    smoga sihat2 selalu..murah rezeki n smoga bertambah ahli keluarga ye.
    (^_^)

    http://nurulshahidahshahari.blogspot.com/2012/02/snowalk.html

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..