Tuesday, February 21, 2012

Something Intresting.

Tadi kan, dok kemas-kemas opis terjumpa satu buku lama. Selak punya selak, terjumpa lah muka surat ni;




Tu dia, aku punya azam untuk tahun 2010 kononnya. Yang tak tahan tu, tak nak fikir-fikir pasal jodoh, alih-alih 2 bulan lepas tu jumpa laki aku sekarang ni. Tahun tu jugak aku kawen. Hehehehe. Target aku nak kawen 11.1.11. Tapi jodoh sampai awal pulak.

Actually kan masa aku buat list ni, aku sebenarnya tengah frust dan putus asa dah bab-bab jodoh ni. Memang azam aku tahun 2010 tu tak nak langsung fikir pasal jodoh. Dan memang aku tak fikir pun sebenarnya. Tapi tu la, kuasa Allah. Datang dalam keadaan yang berbagai-bagai. Kadang-kadang rezeki tu datang dalam keadaan yang kita tak duga.

Yang pastinya semua list aku kat atas tu satu pun tak tertunai. Huahahahaha.


p/s: Today i'm officially turn 28. Happy Birthday To Me ^_^

8 comments:

  1. Happy birthday babe! ;)

    Jodoh, hidup dan mati semua di tangan Allah kan.. Kita hanya perancang ;D

    Anyway, kire hebat la tu.. jumpe terus kawin. I nie kenal 7 tahun baru kawin :P

    ReplyDelete
  2. Tq, Darling!

    Takpelah 7 tahun kenal dan kawen ngan org yang sama. I ni dah bape kali kenal, bape kali tunang, baru dapat kawen. Hehehehe

    ReplyDelete
  3. happy birthday. semoga ada berita baik lepas nih...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. spotted. intresting typo. supposedly interesting. heee

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Suzanni Isa~! have a blast~! arini tak dapat bunga ke mcm first kenal dulu? huhu~ ^_^

    ReplyDelete
  7. happy besday suzan...28-21.2.84...

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..