Sunday, March 4, 2012

Jakarta - Bandung : Teaser.







Baru balik dari Jakarta semalam. Penatnya, tuhan aje yang tau. Belum ada mood nak update blog, plus tak banyak sangat amek gambar. Tapi, Bandung memang best!! Jakarta ok je la for me, lagipun tak lama kat Jakarta. Tak sempat nak jalan banyak tempat. But this time punya trip, aku failed. Walaupun dah study kat forum dan blog tapi banyak tempat tak sempat nak pergi dan kena ketuk masa gi Tangkuban Prahu. Later la aku cerita. Sakit kaki tak hilang lagi ni. Nak rehat-rehat. Tunggu ada mood baru nak update. Daaaaa ~ ~.

Oh ya, aku dah period hari kedua di Bandung. Jadinya misi aku gagal lagi kali ni. Sekian. 


4 comments:

  1. Alaaaaaaaaaaaaaa.....xjadi keee.. Cuba lg next month.. Caiyokkk...

    ReplyDelete
  2. wow~! lawa beg~! murah tak???

    ReplyDelete
  3. hi cujen...i nak tanya semua yg u shop mencecah ribuan tk? sebab nak budget nk p bandung jugak...nk kena bawak untuk shopping mcm tu brapa riban?mind to share?

    ReplyDelete
  4. dart - sorry lambat reply... i rase barang2 yg i beli dlm gambar ni takde lah sampai beribu riban..maybe dalam 1500 pun x sampai.. sebab kat sana murah amat..
    bayangkalah baju2 guess yg standard butik tu baru IDR 100.000. kalau convert duit kita baru 35 hengget.. kain2 pasang pun yg cantik pun sama gak lam IDR 100.000. kalau nak cantik sket, maybe lam 150-180k.. tak sampais eratus pun duit kita.. pendek kata bawak RM2000, macam2 bley dpt...

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..