Friday, March 23, 2012

Petua Baru.

P/S : Entry ni untuk orang yang kawen je tau!



Ni petua baru aku dapat dari mak ngah aku. Dia kata kalau pergi berurut untuk mengandung, petua nya kena suami isteri sama-sama pergi urut. Tapi yang lelaki cari tukang urut lelaki la. Gedik la kalau nak pompuan yang urut kan.

Kebetulan ada pulak member aku yang baru je pergi berurut laki bini hari tu. Alhamdulilah dah mengandung. Kawan mak ngah aku yang cuba petua ni pun dah lekat. Mungkin kebetulan, tapi tak salah berusaha.

So semalam laki pun pergi la berurut kat tempat member kitaorang pergi tu. Aku punya mak bidan demam pulak. Kena tunggu dia sihat baru leh pegi. Takpe, bagi laki jalan dulu. Hehehe. Mula-mula dia cam segan-segan je nak pergi urut. Dia kata geli kalau lelaki pegang lelaki punya. Hamboi, dah tu nak pompuan ke yang urut? Gedik!!

Tapi pas urut semalam dia kata best pulak. Nak pergi lagi katanya. Wahhhh, sesuatu nie!! U jangan yang. I rela bermadu ngan pompuan dari bermadu ngan lelaki. Aww, tak kuasa mak! Hahahaha. Actually, pak bidan tu urut badan skali. Tu yang dia syok tu. Ye la, laki aku kan suka bab urut-urut ni. Kalau jumpa kerusi urut kat shopping complex, dah satu hal aku kena habiskan setengah jam tggu dia berurut kat mesin tu. Sabo je la.

Yang lagi best tu, laki aku kata pak bidan tu siap bagi cara nak beso panjang bagai. Hamboiiiiii! Tu la yang ko suka kan sebenarnya? Koser mak!! Orang lelaki ni mmg suka ek bab-bab beso panjang nie. Sayang, besar dan panjang tu bukan pengukur kepada kepuasan. #tetiba. Hihi.

Tapi semalam aku lom sempat test lagi hasil dari urutan batin pak bidan tu. Sebabnya balik tu aku terus tetido. So, malam ni kena get ready. Hahhahahaha.

ahhhh, sedapnya urut. ;)


8 comments:

  1. haah member aku pon ckp cmtu. kene dua2 pegi. ko urut katne? hari tu dier pegi kat pacik macik kat kg. abu bakar baginda. dkt jek dgn umah ko.

    ReplyDelete
  2. hahaha...kakak kakak..lucu betul la akak ni...

    ReplyDelete
  3. momoko :

    haah, member aku baru je bagi no phone yg kat abu bakar baginda tu..tp x sure la org yg sama ke tak.. ko mintak no phon nye

    ReplyDelete
  4. eh rai nk pi gak a... pm rai no telepon tukang urut tu.. hehe... raifanasulaiman@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Rai,
    malam kang kita bagi eh...
    sbb no phone kat hubby..

    ReplyDelete
  6. sis, u cube mak yong ni plak...ramai org yg susah lekat dah preggy berurut dgn die....kawan i pun dah 2 org lekat....siap dah jumpe dato hamid arsyat tuk operate...berurut dgn mak yong ni terus lekat..syukur tak sempat operate

    0124819795

    ReplyDelete
  7. dear boleh tak nak no telepon pak bidan tu?

    tq in advance
    liezaismail@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Hai...it's fun to read ur blog..Boleh tau nak dapatkan no phone tukang urut n Kat mana ye...nie Email sy awekwilliam@yahoo.com...thank you in advance..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..