Saturday, March 10, 2012

Teka Teki Teka Tekuk.



Berdasarkan gambar di atas, cuba teka apa yang cuba dilakukan oleh Puan Cujen. Siapa dapat teka dengan betul, nanti aku bagi hadiah spesel. Betul-betul spesel ni tau, bukan main-main. Rugi kalau tak join. Penyertaan tidak perlukan bayaran. Just bagi jawapan korang di ruangan komen. Hadiah yang akan korang dapat pun berbaloi-baloi.


Clue nya :

1. Obviously berkaitan dengan craft.
2. Student dan pekerja pun boleh gunakan.
3. Dipakai di badan.

Ok, itu aje cluenya. Cepat teka kalau nak hadiah best. Tarikh tutup tak tau bila. Ikut suka aku. Maybe bila dah sampai tahap penyertaan yang memberangsangkan atau bila dah jumpa pemenang. Hehehehe. So ape lagi, jom teka!


Oh, ya! Ahli keluarga aku tidak dibenarkan menyertai pertandingan ini.


Gud Luck semua!! ;)

7 comments:

  1. sy da balas di twitter yeay :D

    ReplyDelete
  2. macam tempat untuk matrik kad staf or pelajar ke? ke? Sebab confuse dipakai di badan.

    ReplyDelete
  3. id card holder :) berusaha menjawab disini

    ReplyDelete
  4. id card holder yg dibuat dari kain felt!.... kang buat utk rina satu ehhhh......

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..