Thursday, April 19, 2012

Mirror Mirror In The World, Who Is The Most Beauty Girl In Town?

Jawapannya :

CUJEN THE LEJEN

^_^

Jangan marah ar, bukan aku yang cakap. Cermin sakti yang cakap. Hihihi



Akhirnya penantian aku selama 3 minggu berakhir sudah. Cermin sakti yang ku order sudah sampai semalam. Ala, beli cermin je, apa yang nak heboh sangat? Kecoh ar lu cujen.




Eh, bukan sebarang cermin tau. Ni cermin sakti. Di luar nampak cermin, tapi di dalam . jeng jeng jeng ..

Cermin sakti dari pandangan luar.


Tadaaaa! Ni dia dari pandangan dalam.


Best kan cermin ni. Cermin dah la beso, pastu dalam boleh pulak letak aksesori macam-macam. So takde lah bersepah aksesori aku. Actually, cermin ni dipanggil Jewellery Mirror. Masa memula member aku share gambar ni kat FB, hati aku dah meronta-ronta dah nak beli. Kebetulan pulak memang aku perlukan satu cermin besar kat rumah tu memandangkan cermin-cermin yang ada kat rumah aku sekarang tak mampu lagi memberi keyakinan kat aku. Mungkin diorang pun dah bosan tengok muka aku agaknya. Jadi aku sangat memerlukan cermin baru yang belum bosan tengok aku. Hihihi.

Tanpa berlengah, aku terus order. Malangnya kena pre order la pulak. Katanya hujung bulan 4 baru sampai. Peh, lama gila. Lebih sebulan tu nak tunggu. Tapi takpe, good things come for those to wait kan? So here it is. Rupanya tak sampai sebulan pun tunggu. Alih-alih dia call cakap barang dah sampai. Yang best delivery free. Yay!

Haruslah sampai je aku terus soh laki aku pasang kan. Tak menyabo kaedahnya. Tak sabo nak susun aksesori aku tu. Tapi yang tak bestnya ..



Ini je aksesori yang aku ada. Hahahah, tak berbaloi betul. Tengok la tu, cincin ada seketul je. Meh aku zoom sket gambonya.



Nampak tak berapa banyak cincin yang aku boleh letak kat situ. Haruslah lepas ni aku jadi pengunjung setia Sinma & Chameleon. Hehehe.

Korang yang banyak aksesori bersepah-sepah tu boleh la beli Jewellery Mirror ni kat sini :


Harga masa aku beli RM399. Sekarang tak tau la, sebab diorang ade new version cermin ni. Besar sket dari yang aku tengok ni. Yang baru tu aku tak tau harganya. Takpe, gaji baru masuk bulan ni kan ;)



9 comments:

  1. memang cantekkk sehh..aku dah terpedaya jgk nih...tapiii...giler banyak aksesori ko...(teruja aku)...hahahahaha...

    ReplyDelete
  2. bestnyaa!! nak! boleh hide dr budak kecik mcm hayyan suka sepah2 accecories mami dia!

    ReplyDelete
  3. santek!! nk jugak..tp aku tade nk letak ape dlm tu haha mcm membazir laks.

    ReplyDelete
  4. Hahaha! Nak gelak bile tiba part cincin tu ;))

    Takpe, pasni ade la alasan nak membeli aksesori :D

    Sikit-sikit, lama-lama penuh la lemari tuu.. Silap aribulan, tambah lagi 1 almari cermin ajaib ni. Kih3x..

    PS : Cermin dia nice tak? Tak suka ada certain cermin nampak tak jelas. Nampak menggemokkan..

    ReplyDelete
  5. wehhh...dah beli eh??bestnyeee!! aku nak beli gak...tapi lepas gaji la...huhuhu...

    ReplyDelete
  6. cantikkk~! mmg perlu beli sesapa yg banyak aksesories~!

    ReplyDelete
  7. enjoy reading ur blog... esp the one dedicated for cats lover...im also hook on this mirror... thanks for introducing... (",)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..