Thursday, April 12, 2012

Pink Blazer.




Pic credit to google.


And here is my version wearing this Pink Blazer.




Aku dah lama berkenan dengan Pink Blazer ni tapi harga kat Zara mak oi, mahalnye! Actually harga standard je tapi untuk org cam aku ni rase mahal ler. But lucky me!! I found this Pink Blazer with a cheaper cheaper price than Zara. Yang penting tag blazer ni  pun Zara gak. Hehehehe. Kalau beli kat Zara dapat selai. Beli online ni bley dapat 4 helai hokey. Berbaloi-baloi. Aku yang tamak dah order satu lagi kaler orange but belum dapat lagi sebab pre order. Semalam pegi tengok kat Zara, blazer yang kat Zara tu kaler light sikit dari yang aku beli ni. Tapi aku rasa yang aku beli lagi cantik kot. Hehehehe.


6 comments:

  1. 1 word. GEMOKS!! hehehehe

    ReplyDelete
  2. cam celaka ko kan...yg penting aku masih pakai size XS dan suar size 24 hokey!!

    ReplyDelete
  3. bli kat website mne ni cujen...
    nk gak..sweet la (^_^)

    http://nurulshahidahshahari.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Nice blazer! I love the vibrant color!

    http://www.clozette.co/community/browse/16c1771710224970b57c2b1303c18f39/ladysanpedro

    xx lovefashion - clozette.com

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..