Friday, July 13, 2012

Rizalman Ibrahim vs Jovian Mandagie

Actually aku berkenan sangat koleksi 20 by Rizalman tu, tapi memandangkan aku malas nak berebut-rebut kat Tesco, so tak beli lah. Nasib baik yang Jovian Mandagie koleksi ade jual online kat Zalora. Ade kemungkinan akan terbeli ni. Harga pun tak mahal sangat. RM180-380. Pada aku ok sangat la tu untuk harga dari designer camni. Kalau beli kain, tempah pun lebih kurang jugak dekat 200. Bila lagi kan nak merasa pakai baju ade label designer hebat kan. Hihihi.

Aku dah aim beberapa helai dah ni.






Yang bestnye koleksi Jovian ni, ade size XS. Eceh, konfiden kan aku nak pakai XS, tak sedo diri dah gemok. Harap-harap dapat la beli selai pun jadi la. Nasib baik ade simpan lagi voucher Zalora yang Starbuck bagi hari tu. Harap-harap boleh guna. 

So 15hb ni meh la kita beramai-ramai dok depan pc refresh website Zalora. Ke ada yang rajin nak pergi butik First Lady? Mak tak kuasa jah.



No comments:

Post a Comment

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..