Tuesday, October 9, 2012

Dua.

Nak tau tak, hari ni kan anniversary kitaorg yang kedua. Tapi betapa pandainya aku, boleh lupa pulak hari ni 9 Oktober. Mati-mati ingatkan esok 9hb. Yang bestnya tu pagi tadi teringat, terus msg laki aku cakap "yang esok anniversary kita la". Dia pun kata "haah ye la". So kitaorang pun planning la nak keluar esok.

Sekali tadi masa lunch dok borak-borak ngan member, diorg cakap hari ni la 9hb. Menggelupur kejap aku. Hihihi. Dan dan ajak laki aku keluar malam ni tapi tak tau nak pergi mana. Laki aku pun satu, tak boleh harap. Aku lupa, dia pun lupa. Ke dia ingat anniversary kitaorg sebenarnya 10 Oktober? Haish, sabo je la.

Apapun, happy 2nd anniversary to us!



So mana ek nak pegi malam ni?

4 comments:

  1. Candle light dinner kat hotel pastu tido kat hotel pastu.. hehehe!

    ReplyDelete
  2. Amboi slim nya youuuuuuuuu! :-O
    pinggang brapa tu? 24 ehh? i teringat zaman i kurus gila dulu pinggang 24 gak ehehehe...skang mintak maap la jeans yg 24 tu sampai betis je. wakaka!

    ReplyDelete
  3. Kurus jer..kat mn gemuknya..haha.. hepi anniversarry...
    Ank 3 bulan baru? Ainul dh nk masuk 5 bulan ni...;)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..