Tuesday, February 5, 2013

Birtday Wishlist.

Dah bulan 2 kan, so boleh la buat birthday wishlist. Kali ni wishlist aku tak banyak dah sebab banyak benda aku nak dah ada. (lega laki aku membacanya) ^_^. So wishlist kali ni kira wishlist saje-saje je. Kalau dapat, ok. Tak dapat pun tak meroyan sangat.

So here is my wishlist.


#1. Dr. Martens Boots in Cherry Red color.
Dari dulu minat nak beli boots ni. Tapi takut bila pakai kang dah rupa Phua Chu Kang pulak. Hihi.
Lagipun pada aku la, org yang kaki tak berapa panjang cam aku ni, tak berapa cantik pakai boots high cut mcm ni. Tapi tengok org pakai selamba je, teringin jugak.

Kalau lah kaki aku panjang dan kurus camnie. ^_^

Cuteeeeeenyeeeeeeeeeeeee!!! Nak baby lelaki pleaseeeee.
Tapi kalau perempuan pun, nak belikan jugak. 


#2. Ikea Bed Frame.
Ni pun dah lama aim. Start dari dapat bonus yang first tu aku dah nekad nak beli, sudahnya dah nak masuk 4 kali bonus pun aku tak beli-beli. So, masukkan dalam wishlist je la. Tak payah susah-susah beli. Mintak laki belikan, boleh? Sama-sama jugak yang nak tido nanti. Hehehe.


#3. Fujifilm Instax Wide 210

Dah ade instax mini tapi instax mini kalau amek gambar landscape tak cantik. So instax mini for potrait, instax wide tuk landscape.



Itu je kot wishlist aku. Sikitnye. Mesti boleh dapat semua ni *jeling wallet suami.
Hihihi


8 comments:

  1. you're a DR MARTENS fan too? ive been wearing them since i was 18!! hehe..skingirl kononnya zaman muda dulu WAkhakha! i ada cherry red tu! :D hey kalau u nak beli dr martens u can get it from my friend, die mmg ambik DM dari US/UK. kalau kat fb, u cari Shoppelista then u tgk kat phot album dia ada stock2 Dr Martens.

    ReplyDelete
  2. yup...dr martens n chuck taylor fan! tapi, takde kekuatan nak pakai dr martens tu..takut pelik pulak..hahaha...tp nak beli jugak...at least sebelum tua nak merasa pakai..kang dah tua cam x sesuai lak..

    cun, jap lagi nak usha fb kawan tu.. thanks jay!

    ReplyDelete
  3. paling sukaaaaa Ikea bed frame tu..memang dah angan nak beli untuk rumah nanti :)

    ReplyDelete
  4. hey ape yg peliknya. hehe, cantik lah kalau pakai dgn long skirt or jeans tapi jangan la senteng2 kalau xnak nampak chaos sgt hehehe...pakai dgn jeans labuh pun ok, kalau xnak nampak lagi pelik, pakai maryjane lagi cantik! :D i salah taip, sbenanye Shoppe Lista. ada jarak disitu. dia banyakkkk sgt jual DMs! :D
    i dah tua pun pakai ehhhh...hahaha..my hubby ada 3 pasang, i ada 10 (taknak kalah)haha! even my kasut hantaran i mintak DM tapi heels la bukan boots :P

    ReplyDelete
  5. 10 pasang???? nangis membacanya..wuwuwuw...
    ni mesti ade yang limited edition punya...i is jeles! hehe.

    actually my sis skrg belajar kat UK. so tengah mintak dia usha kan.. harap2 dpt own sepasang pun jadi lah

    ReplyDelete
  6. i mmg peminat DM yg sgt tegar. itu je the only brg mahal yg ada. tshirt, jeans, semua i beli uptown je. hahaha! tapi kasot je nak DM. i kumpul since i was 18. tu yg jadi byk :P setahun beli satu. ala, taksmua i beli yg baru. ada yg kat bundle. kat bundle lagi byk cantik2 tapi nak cari size je susah sbb kaki i size 4UK. ha untung la ur sis kat UK, leh u kirim dgn dia! ;)

    ReplyDelete
  7. UK 4 tu sama ngan size 6 kan? I pakai kasut biasa size 7 or 8..so u advise nak amek size ape ek? UK5 or UK6?

    ReplyDelete
  8. Hi

    Not sure if you already purchase Instax camera or not, but please check out Saffawati's Blog http://www.facebook.com/saffawati.blog

    I'm selling Instax cameras and stuffs. And FYI, we have Instax 210 Halloween edition in store. RM360 only.

    Package :
    FREE POSTAGE
    Twin Packs Wide Film (20 pcs)
    Close Up Lens
    Battery, Strap and Manual Guide

    If normal / black Instax 210 tu, RM330.

    Email : saffawati@gmail.com
    Twitter : @saffa
    SMS / Whatsapp : 019 2345 240
    BBM Pin : 21E01C01

    Thanks. (:

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..