Friday, February 22, 2013

Birthday Gateway.

Yesterday, i'm Officially turn to 29. 
Ade masa 365 hari lagi nak capai 30 Things Before 30 tu.

So sempena birthday aku semalam, aku amek cuti. Saje la fefeling kerabat diraja, cuti time birthday. 
Tapi takde plan nak kemana pun. Ingat saje nak jalan-jalan KL je.
Tapi macam bosan pulak, so ajak laki aku pergi Genting. 
Lagipun seingat aku, aku tak pernah lagi pergi Genting dengan laki aku.
Ade la pergi hari tu. Tapi lepak-lepak minum je, tak masuk outdoor pun.


Yay, kami dah kat Genting. Semalam dah rasmi kasut baru.
 ^_^

Gambar wajib kalau pergi Genting. Hahahaha.

Bajet London la? Suhu kat Genting pun aku tak boleh tahan,
nak dok London yang suhu cecah -10 tu? Tak payah berangan la.

I'm the star.



Tu je gambarnya. Tak banyak pun. Laki aku bukan jenis suka bergambar pun. 
Aku pun dah tak rajin keje nak amek gambar je. Bawak kamera, tapi amek gambar pakai henpon je.
Senang dan cepat. 

Kitaorang tak lama pun kat Genting. Genting macam dah boring. Semua permainan kat Genting tu buat aku mengantuk. Tak mencabar langsung. Naik rollercoster siap boleh menguap lagi. Hihihi. Nasib baik sempat main semua permainan sebab pukul 2 je, hujan turun selebatnya. Kalau tak, rugi je duit tiket. Tiket pun dah mahal sekarang. RM54 sorang. Seingat aku last time aku pergi tiket outdoor baru RM35 ++. Sekarang ni, semua dah mahal. Menyampah betul. 

Huhuhuhu Hujannnnnnn!

Masa ni kitaorang tengah makan kat Old Town. Nasib baik x kena hujan.
Lepas makan dalam kul 3 tu terus turun KL. Sebelum balik singgah Paradigm Mall.
Saje je pergi sebab aku tak pernah pergi Paradigm Mall tu. Nak tengok la apa yang best. 
Tapi memang best pun. Banyak kedai yang aku suka ade kat situ. 
So Paradigm Mall ni dah jadi my 2nd favourite shopping mall after Sunway Pyramid. 

Reward for myself. Ni bukan hadiah, beli sendiri tau. 
Tak sampai hati nak mintak laki aku bayokan. Baik kan aku? Hihi.

Laki aku punya. Benci betul, men punya banyak design cantik2.



Ok dah jom balik. 

Itu je cerita birthday kali ni. Tahun ni takde acara potong-potong kek dah tiup lilin pun.
Sebabnya tahun lepas punya kek, aku makan satu slice je.
Selebihnya expired dalam peti ais.
Jadi tahun ni jangan membazir. 

2 comments:

  1. u look like a skingirl already. hikhikhik :D

    ReplyDelete
  2. hepi belated besday..kira kita ni sebaya la kot..tahun depan masuk 30sen..hahaha..

    aku tetap geram tgk dcmart ko tu cujen..pinjam..haha

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..