Thursday, April 25, 2013

8 Life Lesson Taught By Candy Crush

Sekarang ni memang tengah demam Candy Crush. Aku rasa semua orang kot main Candy Crush. Dari mak aku, membawak ke laki aku, adik beradik aku, sedara mara, kawan opis, pendek kata semua la. Yang tak main tu samada dia takde smartphone atau hidup dia memang membosankan. Hihihi.

Aku memang suka la gamne-gamne camni. Tapi kadang-kadang stress jugak. Ye la, makin lama makin susah. Now Candy Crush dah ade 305 level. Aku baru sampai level 180. Tu pun main macam nak gila. Nasib baik la dia bagi 5 nyawa je, kalau tak memang tak buat kerja la dok mengadap Candy Crush tu.

Tapi candy Crush ni pun ade kebaikan nye tau dalam hidup ko. Ni aku share 8 Life Lesson Taught By Candy Crush. Laporan asal dari SINI






No comments:

Post a Comment

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..