Monday, September 30, 2013

Bajet Trip - Krabi 2013



Wehuuuuuu...baru balik dari Krabi kelmarin. Habis muka aku hitam legam dok berjemur n mandi laut je kerjanya. Krabi memang best!!!! Aku rasa ni la vacation aku yang paling best dan enjoy setakat ni. Dok kat sana aku tak fikir apa-apa pun. Just relax n enjoy je. Tambah pulak semua itinerary yang aku buat berjalan lancar dan semua below my budget. Wehooo first time tau aku punya percutian yang below bajet. Selalu mesti terover bajet. Yang penting walaupun below budget, semua yang plan, aku dapat buat. Dapat pulak travel partner yang best, maka bertambah-tambah enjoy la lagi vacation kali ni. Tapi entry Krabi nanti-nanti aku update ye, penat balik dari Krabi tak hilang lagi. Nak pilih-pilih gambar lagi satu hal. Buat masa ni layan dulu gambar-gambar ni ok. 







Ok cukuop dulu beberapa keping gambar. Nanti aku update detail punya ok. Tunggguuuuuuuu!

3 comments:

  1. hai... jgn lupa update budget kt krabi ye.. nk g sana ujung thn. i :)

    ReplyDelete
  2. lawa giler. nk honeymoon sini la. cewahhh

    ReplyDelete
  3. gi tak pulau kecik2 sekitar tu..naik bot..best giler..siap snorkeling lagi..akk gi ari tu dlm 1 hari akk tour dlm 6 pulau..siap bg mkn ikan dlm air..krabi memg best

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..