Tuesday, March 12, 2013

Pantai Purnama, Port Dickson.



It's been 8 years since last time i came here. Semua masih seperti dulu. Laut, pantai, pasir, ombak, semua masih sama. Yang berubah mungkin orang-orang yang datang ke sini. Sumpah rindu gila nak tengok sunset kat Pantai Purnama ni. Kalau dulu, tiap-tiap petang tengok sunset kat Pantai Purnama ni. Jalan-jalan menyusur pantai, tengok ombak, tengok sunset, tengok orang dating atau sendiri yang dating kat sini. Demmit, too much memories kat sini. Sebak pulak rasanya bila jejak kaki kat pasir pantai tu. Siapa yang pernah duduk PD especially ex student Poli PD mesti la tau kenapa Pantai Purnama ni terlalu sentimental bagi kitaorang ;)

Sebab tu la aku selalu elak datang PD ni. Tapi kebetulan office buat mesyuarat dan aku pun terlibat sama, nak tak nak ikut la jugak. Last time tahun 2009 ada jugak office buat mesyuarat kat PD. Tapi masa tu aku tak singgah mana-mana pun. This time, ku gagahkan jugak jejak ke Pantai Purnama ni. Seriusssss rindu gile zaman-zaman belajar kat Poli dulu. :'(

Nak buat macam mana, masa terus berlalu. Yang tinggal hanyalah memori-memori indah yang pernah dicipta di sini suatu ketika dulu :)



Sunset yang kurindukan.

Buih-buih ombak. 

Batu ni dari dulu memang kat sini tempatnya.

Sape pernah dating kat sini ngaku cepat ^_^

Sunset, please don't go. :(

Cintaku tertinggal di Port Dickson.




It's time to say goodbye
Till we meet again , PD