Thursday, February 27, 2014

Sepetang Di Taman Botani #2

Eh, kenapa mesti ada simbol #2? Sebabnya tajuk entry Sepetang di Taman Botani dah pernah update tahun lepas. Tahun ni pergi lagi, so jadi la part 2. Lama gila lepas setahun baru aku jejak balik ke Taman Botani ni. Padahal rumah aku dengan Taman Botani ni sekangkang kera je. Eh tapi ade jugak aku pergi lagi lepas entry Sepetang Di Taman Botani tu. Tapi tak sempat la nak amek gambar bagai sebab sibuk kayuh basikal kononnya. Hihihi. 

Kali ni pergi dengan adik beradik aku. Bawak adik-adik dan anak buah jalan-jalan. Diorang yang nak pergi, aku just follow je sebab bosan dok rumah. Laki iols kerja sabtu lepas. Nasib baik cuaca elok je hari Sabtu tu. Tapi panas bak hang. Kitaorang pergi kul 4. Memang kena gi awal pun sebab kaunter sewa basikal tutup kul 5. Then kena pulang basikal before kul 6. Kalau datang lambat, tak dapat la sewa basikal. Kena la jalan kaki. Tapi aku tak tak dapat pun naik basikal. Gila ko ibu mengandung nak naik basikal. Kang terberanak pulak aku kat situ. Hihihi. Memandangkan aku je sorang yang tak dapat naik basikal, maka tugas aku petang tu kena tolak stroller anak buah aku la jawabnya. Diorang sume sedap-sedap kayuh basikal, iols terpaksa jalan kaki sambil tolak stroller. Mesti orang-orang kesian tgk aku kan. Mana la laki dia nih. Dah la mengandung, bawak anak kecik pulak tu. Isk isk isk.


Dioang best je kayuh basikal

Aku jalan kaki tolak stroller -___-


Cantik kan pemandangan

Dah penat, rehat jap makan jajan n amek gambar.

Memacam gaya, tapi ni je yang senonoh tuk tatapan. Hehe.



Dengan Zafira yang susah sangat nak amek gambar ngan dia ni.

Dengan Arya je senang tak meragam.


Arya telah dijadikan prop untuk hari tu. Hihi

Dengan Zafira pulak.

Zafira yang suka sangat kutip batu. Nasib baik la batu² tu melekat.

Ok la nak balik dah.


Sebelum balik, sempat buat photoshoot geli-geli tuk mak buyung ni. Hihi




Yay, saya dah 5 bulan. ^_^




Thanks for reading uols.

7 comments:

  1. ko gabung gambar pakai app kat phone ke laptop?

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. bestnya beriadah. ehhh nampak kecil la perut awak. hehee tapi manis muka awak.. baby boy kot ni. hehehhee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, awak tak tgk muka masa mabuk teruk hari tu..hihi.. ni mekap ikut mood..kadang kuar dengan muka naked je

      Delete
    2. hahaha yeker? alhamdullilah skrg dah kembali normal kan ~~~

      Delete
  3. 5 bulan tapi comel je perut kan? Banyakkan makan makanan berkhasiat tau! :D

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..