Friday, March 28, 2014

For Mommy To Be ;)

Ok, yang bukan mommy to be tapi dah anak pun boleh. Untuk korang yang tercari-cari baju untuk si comel yang tersayang tu, boleh la usha Instagram baby_adastyle. Korang sume mesti ada akaun IG kan. Korang pun suka kan shopping barang thru instagram kan. So jom follow IG baby_adastyle ni. Korang mesti rambang mata tengok baju cantik-cantik kat situ.







See, cantik-cantik kan? Aku sendiri pun rambang mata dibuatnya. Ikutkan nafsu syaitonnirajim ni rasa nak beli semua je. Tapi takpe, kita tunggu baby keluar nanti. 

Ni bisnes adik aku. Aku tolong promote je. Btw, baju-baju ni pre order direct from UK. So kualiti korang jangan risau la. Memang kualiti lagi bagus dari kat mothercare tu. Insyaallah korang akan puas hati.  Pre order pun tak lama. Dalam 7-10 je barang dah sampai kat korang. Aku pun ade selit beli baju tuk anak aku. Nanti dah sampai aku bagi review ok.

Satu lagi berita baik, baby_adastyle skrg tengah wat contest. Korang dialu-alukan untuk join. Kalau menang korang boleh dapat baju free je. Boleh pilih mana-mana items dalam IG baby_adastyle ni. Cool kan?? Contest ni close on 1 April. So baik korang cepat. Belum ramai yang join so peluang nak menang tu tinggi ok. Nak join pun senang je. Just follow IG baby_adastyle then repost gambar contest tu dengan #ContestBabyAdaStyle. So apa tunggu lagi. Jangan lepaskan peluang keemasan ni!!!!!

Eh korang jangan repost gambar ni kat blog korang lak. Contest tu thru Instagram je. So korang kena la ada akaun instagram. Hehehe. Tapi kalau nak repost kat blog untuk war-war kan contest ni, boleh saje ;). Sangat dialu-alukan.


*Aku tak boleh join sbb ahli keluarga dilarang menyertai contest ni. Sobsssssss.

8 comments:

  1. Assalamualaikum cujen. alaaa baju baby semua dah banyak. takleh beli laa buat masa ni.. tgu baby keluar dulu kot. dah kena warning dengan suami. asyik shopping je kita ni. hehehehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah joined contest tu. hehehe

      Delete
    2. singgah menabung infiniti sini~~~

      Delete
    3. kita malas nak amik gambar dalam GM tu. besar GM ni.. boleh sesat gak kalau jalan, hehehe. yang pasti sheila rasa GM lagi best daripada Kenanga tu.. seriously! sini boleh minta kurang harga. kalau Kenanga tu macam susah sket laaaa

      Delete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..