Friday, June 27, 2014

Our Bundle Of Joy.

 Kenalkan, ni anak iols.





Hai korang, just nak inform iols dah selamat beranak minggu lepas. 21.06.2014 jam 10.02 malam. Awal seminggu dari due date. Hehe. Akhirnya termakbul juga doa aku nak beranak awal dari due date. Alhamdulilah semuanya dipermudahkan. Tak sabo nak cerita pengalaman dah seminggu jadi mak budak ni. Pengalaman dalam labour room dan pengalaman pahit dengan NICU Putrajaya. Harap-harap ada masa nak update blog nanti dan harap-harap aku tak lupa. Sekarang ni keadaan ngah kelam kabut lagi. Masih dalam proses menyesuaikan diri. Rumah aku pun tunggang langgang macam apa je. Oh ye, aku pantang dekat rumah aku sendiri je. Pantang pun macam tak pantang. Hari keempat aku dah nak sarung jeans. Hihihi. Nanti dah setel semua iols update ok. Buat masa ni, ini je la dulu tatapan untuk korang. Melissa dah start nak merengek. Bye korang!



17 comments:

  1. wahhhh !! congrat kak cujennnnnnnnn !!! comel sangat.... keluar2 dah pandai senyum baby Melissa ye....

    ReplyDelete
  2. Waaa.. tahniah kak :)

    Sedap nama baby..

    ReplyDelete
  3. tahniah kakak!
    Comelnya Melissa :')

    p/s: silent reader

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum yanggg! alhamdullilah taniah dah bersalin akhirnya.. tak sabar nak baca pengalaman awak. haii melissa! meh kenal2 dengan Adam Husni ~~~

    ReplyDelete
  5. Assalam Cujen... weee happy for u. Baby Melissa comel aih, pndai senyum dah. Doakan Yana dapat sellau jenguk korang eh :)

    ReplyDelete
  6. Assalam sis. tahniah.. ala comey nye dia senyum.. hehe.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah dah selamat...hihihi kite lak tak sabar nih....

    ReplyDelete
  8. alhamdullilah .. selamat berpantang .. moga turn emy nnt pon same juga bby kuar awal . hihihi

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..Congrats dear!

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah....;) tahniah sis. selamat berpantang...;)

    ReplyDelete
  11. tahniah cujen!!!!!!!! selamat berpantang & x tdo malam hahaha

    ReplyDelete
  12. cujenn, dah bersalin keeee. bestnyaaaaa! :)))
    tahniah cujenn. omeyyyynyaaaaa melissaaaaaaaa. selamat berpantang cujenn.

    ReplyDelete
  13. tahniah cujen...comel sgt baby...name pun simple n sedap....

    selamat berpantang key....jgn slim sgt kang akak ko ni makan hati...eh? hahahaahah

    ReplyDelete
  14. wahh tahniah awkkk, comel nya melissa..kisssss kisss

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..