Thursday, October 9, 2014

4 Tahun.

Ya ampun, boleh tak lupa hari ni anniversary aku yang keempat. Haribulan pun sebenarnya aku tak ingat. Bila sibuk tengok kalendar tahun depan (nak rancang cuti kaedahnya) baru perasan hari ni 9.10. Hhihihi. Busy dengan anak je, sampai lupa anniversary hari ni. Kalau aku sendiri boleh lupa, apatah lagi laki aku kan. Memang aku tak harap dia nak ingat. Tapi takpe, bukan dosa besar pun ye dak. Bila-bila boleh celebrate. Tahun ni haruslah meriah kan sebab dah ada Mel. Tahun lepas punya anniversary, kitaorang tak tau lagi yang aku dah pregnant masa tu. Lepas seminggu sambut anniversary, baru tau aku pregnant. Alhamdulilah, tahun ni sambut anniversary dah tak berdua lagi. Dah bertiga. Yay!!


Gambar first date. Hihi.

Sebenarnya aku ade jugak berangan nak celebrate anniversary kat rumah. Masak sedap-sedap, pastu siap dengan lilin bagai. Hias meja makan cantik-cantik. Tapi tu semua dalam imaginasi aku je. Penyudahnya aku lupa dan kalau tak lupa pun aku rasa tak sempat. Busy dengan Mel. Aku sekarang ni nak makan lunch pun x sempat. Si Mel ni asik nak melekap je ngan aku. Balik tengahari pun aku sempat nak tetekkan dia je. (Mel still reject botol). Ha ni nanti aku citer dalam lain entry la. Hari ni nak throwback gambar-gambar lama sempena anniversary kitaorang. Gambar baru takde, sebab aku tak confident nak tayang gambar baru. Dah gemok -____-.








.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Update :

 Nah, gambo bertiga. Payah beno nak ade gambar bertiga sama-sama.
Mel muka bosan je. Hihi




8 comments:

  1. Happy 4th anni..semoga berkekalan..

    ReplyDelete
  2. Happy anibeseri dear.. yg berseri sebab of cos ada mel.... 1st anni tu I hampir xcam hubby u...

    ReplyDelete
  3. Happy anniversary dear..Mel ngikut muka ayah dia ehh..bolatt!!

    ReplyDelete
  4. happy anniversary.. moga bahagia sentiasa.. :)

    ReplyDelete
  5. Happy 4th anniversary. Sehingga ke jannah.

    ReplyDelete
  6. Happy Anniversary kak... Moga bahagia hingga ke jannah. Eh...anniversary akak sama ngan birthday kita la... blh celebrate sama2 ni... nak temukan 2 anak dara tu..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..kejap je dah 4 tahun...semoga terus bahagia..n mel comel sngt..tembam..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..