Thursday, October 2, 2014

Malas.

Hari ni cam takde mood je nak buat kerja. Ngantuk pun satu hal. Hectic gila life aku sejak dah ada anak ni. Tido tak cukup, pastu kena ulang alik rumah mak aku setiap hari 2-3 kali sebab nak menyusukan anak aku. Mel reject botol. So terpaksa la aku balik kalau mak call dia nangis. Ha tu nanti la aku cerita dalam lain entry. Ni nak cerita benda lain.

Tadi tetiba je aku terasa nak baca balik blog lama aku. Hihihi. Jangan tak tau, aku ada blog lain sebelum cujen the lejen ni. Blog zaman jahiliah dulu. Aku start blogging tahun 2005. Peh, nak dekat 10 tahun dah. Tapi, bila baca balik cam bodoh je entry lama-lama dulu. Tah pape tah. Nampak sangat tak matangnya. Eh, tapi skrg pun cam sama je. Hihi. Best jugak bila ada blog ni kan. Boleh baca entry lama-lama pastu gelakkan diri sendiri. Hahaha. Tadi aku tergelak baca entry ni dengan entry ni. Aku ke yang taip entry tu. Kuikuikui. Rasa nak tikam diri sendiri baca blog lama aku tu. Macam-macam drama ade dlm blog tu. Kalau buat drama bersiri, boleh makan tahun woo nak habiskan cerita. 

Ok la tu je nak update. Nama pun entry malas. Malas nak menaip.

8 comments:

  1. Salam hai cujen. Samalah matherhood life ni mmg penat gilos tp happy la. Pstt xnk share ker blog lama cujen huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, dah ada share lat atas tu awak..hehehe..cer tgk bebetol.

      Delete
  2. siuttt waktu rehat ku terjebak baca blog mu dr awal dlu...blog flipflop tu lah
    sbb dr situ kita leh kenal kan

    hahaha
    ok entry2 kt situ sumpah lawak
    blog lama aku dh private
    sbb terkeji sgt entry2 kt situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ko je..aku pun gelak baca entry lama2 tu... kelakar ade..bodoh pun ade..hahaah..
      betul la dulu kita kenal kat blog tu la..zaman2 kegemilangan blog...tak silap blog ko aku dpt dr blog hidd

      Delete
  3. Terserempak dgn blog sis n bayak jugaj entry lelama baca..best sgt..sempoi..sampai masukkan link u dlm bloglist i..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik..entry alam je best..yg baru2 banyak dah boring..kehidupan semakin membosakan kaedahnya.. haha..wnyway, thanks for reading

      Delete
  4. untung ko dik anak mak sendiri jaga....tak de laa risau2 nak anta anak ke taska ke pengasuh..... tekujat bace kes baby 3 bulan mati kat taska permata bonda kelmarin..... adoiiii buat akak ko ni seriau nak beranak lagi....nak anto mane anaaaakkkk..uwaaaaaa....nak pakai bibik lagi lee tak percaya.....

    mel mcm dayyan laa dulu kes rejek2 botol...tensen ....kalo laa boleh main tinggal2 tetek kan senang hahaahahah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kalau tetek ni boleh tinggal, mmg dah tinggal kak..senang keje hihi

      Delete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..