Wednesday, December 17, 2014

Gambar Bilik Bersepah Yang Epik

Semalam lepas aku update pasal keadaan rumah aku yang bersepah tu, tiba-tiba ternampak kat bawah entri yang kat 'you might like this' tu pasal satu entry aku suatu ketika dahulu. Zaman aku bujang-bujang dan jiwa kacau. Hikhikhik. Saja tergerak hati nak klik and baca balik entry-entry lama. Pos kat entry tu memang epik la sebab gambar bilik aku yang bersepah tu telah tersebar luas kat facebook. Tapi bukan pasal bilik bersepah. Pasal artikel apa tah aku pun lupa. Tapi gambar latar yang digunakan gambar bilik aku yang bersepah tu la. Ade tak pernah kuar la news feed korang gambar bilik bersepah macam ni?


Ha, jangan tak percaya ye. Tu memang bilik aku masa bujang-bujang dulu. Hahahahaha. Dan gambar ni asalnya daripada entry ni ---> http://cujen.blogspot.com/2010/08/table-no-44.html


Rupanya perangai aku suka sepahkan rumah/bilik adalah sifat semulajadi sejak dari dulu lagi. Hahahahahha. Mel, kalau baca entry ni nanti jangan ikut perangai mummy ni tau. Mummy rotan nanti kalau Mel suka sepah-sepah camni. Hihihi.

Eh, tapi kalau aku dah berkemas, memang kemas habis tau. Kalau rajin korek la entry lama-lama tu tengok bilik aku time kemas camne. Macam istana. Hahahahahahahahhaha.

Ok bai korang.

4 comments:

  1. no wonder lah bila tgk kt fb gmbr ni mcm ku kenal hehehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..bgs, mcm istana..tlg kemaskn umah sy blh??

    ReplyDelete
  3. hahahha biaslah tu. dah ada anak ni pon kekadang xsempat nk kemas umah hehehe

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..