Wednesday, August 5, 2015

Ikea Sale!!

Dapat email from Ikea ada sale start esok. Memula aku cam, hmm malas la nak click kat email tu. Lagipun bila check akaun bank, terus rasa sedih. Ingatkan ada la orang nak derma 2.6 biliion dalam akaun aku. Rupanya ada 2.60 je balance akaun. Huwaaaa.

Tapi tadi tetiba terclick iklan ikea sale kat blog sape tah tadi. Dalam hati, ala mesti barang-barang biasa je. Bukak page 1, ade la cadar murah. Page 2, tong sampah murah. Page 3, tadaaaaaaa terus segar bijik mata aku. Terus rasa nak ajak laki pergi ikea sekarang jugak. Sebabnya katil yang aku aim ade saleeee! Yuhuuuuuu!! 


Ha nampak tak? Nampak tak? Katil besi color putih tu dah lama aku aim nak belikan tuk Mel. Nasib baik tak beli bulan lepas, kalau tak mau aku meraung tengok ada sale camni. Tggal RM199 je. Memang takde alasan la kalau tak beli. Huhuhu. Mummy is HAPPPYYYYYYYYY! Esok nak pergi Ikeaaaaaa!!

Harap-harap ada stok. Aminnnnnnn!

2 comments:

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..