Thursday, August 6, 2015

Mini Melissa Murah

Ok, ni bukan nak cerita pasal anak aku. Ni pasal kasut Mini Melissa. Kebetulan nama pulak sama. Japgi orang ingat aku jual anak pulak. Hihihi. Korang yang tak tau pasal kasut Mini Melissa ni boleh la google.

Ceritanya camni, aku tengah nak amek pre order kasut Mini Melissa ni. Tapi aku amek order untuk yang INSPIRED je la. Dalam kata pasar nya Mini Melissa ciplak. Huhuhu. Yang original pun boleh kalau korang nak order. Tapi original Mini Melissa RM270. Yang inspired ni  RM50 jek. Free postage. So korang kalau berkenan nak order boleh la email aku : CUJERN@GMAIL.COM. Nak whatsapp pun boleh tapi no telefon aku bagi kat email. Takpun korang tinggalkan je no phone kat emel aku, nnt aku whatsapp.

Buat masa ni ada dua color macam kat bawah ni je. Color Red and Black. Kualiti insyaallah yang terbaik.







Macam mana kasut yang dalam gambar ni, macam tu la yang korang akan dapat. Jangan expect sama macam ori pulak. Dah nama pun inspired. Hehehe. Kalau rasa sayang duit nak beli kasut beratus tu, boleh la beli ni. Kasut ni jenis jelly. Ni real pic customer pakai.






Oh lupa pulak nak bagi tau size. Size available dari 24-29.

24 - 13.0cm
25 - 13.5cm
26 - 14.0cm
27 - 14.5cm
28 - 15.0cm
29 - 15.5cm

Ni ukuran tapak kaki ye. Bukan tapak kasut. Aku advise amek besar up to 1 size. Sebab kadang-kadang ukuran kasut ni tak sama. Ade la terkurang terlebih 1cm. Kalau terkecik tak boleh pakai langsung. Kalau besar sket boleh jugak pakai walau lambat. Nak order boleh email. Aku nak close pre order dah ni. Nak deposit 50% pun boleh. 

3 comments:

  1. cujen memang paling besar 15.5cm jer ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat ni tu yang paling besar.. if jumpa size besar lg nnt i update

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..